Uspješnost poslovanja

Cijenjeni partneri,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je AGMAR d.o.o. prva hrvatska veleprodaja s Potvrdom o provođenju dobre prakse u prometu na veliko lijekovima koja predstavlja završnu ocjenu usklađenosti djelatnosti prometa na veliko sa zahtjevima provođenja dobre prakse u prometu na veliko lijekovima, odnosno zahtjevima EU GDP smjernica.

Uz dozvolu za promet na veliko lijekovima, upisani smo i u Očevidnik veleprodaja medicinskih proizvoda.

Ovakav uspjeh rezultat je predanosti Uprave i svih djelatnika društva AGMAR d.o.o. neprestanom poboljšanju i unapređenju kvalitete poslovanja kojom doprinosimo sigurnosti i uspješnom liječenju naših pacijenata, kao i partnerskom odnosu i zadovoljstvu zdravstvenih djelatnika i ustanova s kojima surađujemo.

Društvo AGMAR d.o.o potvrdilo je 04.06.2018. godine visoku usklađenost sa zahtjevima norme ISO 9001:2015 na recertifikacijskom auditu i zahtjevima norme ISO 14001:2015 na 1. periodičkom auditu, što je također dokaz visoke kvalitete našeg poslovanja i usmjerenosti neprestanom unapređenju iste.

Vjerujemo da ćemo u suradnji s vama, našim partnerima, nastaviti ostvarivati politiku kvalitete te učvrstiti i proširiti našu prisutnost  na hrvatskom tržištu.

S poštovanjem,

Đ. Kelečić

Fotogalerija

agmar-iz-zraka1 detalj03a detalj05 detalj06a detalj07b img18044finrez img18055finrez kam5505 zgrada