Povijest

Zastave

Profil tvrtke

Agmar d.o.o. je hrvatska tvrtka specijalizirana za zastupanje i distribuciju lijekova i medicinskih proizvoda. Osnovana je u studenom 1991. godine i od tada zastupa više dobro poznatih i u svijetu etabliranih farmaceutskih tvrtki kao i tvrtki koje proizvode aparate namijenjene za fizikalnu terapiju i medicinsku rehabilitaciju.

To smo mi

Od osnutka zastupnici smo i distributeri tvrtke Baxter Inc. koja je ujedno i naš najveći partner čije proizvode distribuiramo iz različitih divizija:

  • Baxter BioScience (cjepiva, derivati ljudske plazme, rekombinantni proteini)
  • Renal Division (peritonejska dijaliza)
  • Medication Delivery (infuzijske otopine, parenteralna prehrana, citostatici, različiti potrošni medicinski materijal).

Naravno, ne smijemo zaboraviti tvrtku Cosmogamma by Emildue čiju opremu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju zastupamo i distribuiramo na području Republike Hrvatske. Njihove proizvode također možete naći na našim stranicama, a zbog njihove specifičnosti pozivamo Vas da nam se javite.
Za širenje na tržištu Republike Hrvatske kao i uvođenje i registraciju novih proizvoda brine se Sektor za marketing i regulatorne poslove, a da bismo proizvod mogli uvesti i prodati na području Republike Hrvatske zadužen je Sektor za komercijalne poslove koji se dijeli na Veleprodaju, Maloprodaju, Skladište i Logistiku. Sva ta iznimno važna količina proizvoda čuva se i skladišti u skladu s važećim propisima u Skladištu lijekova i medicinskih proizvoda površine veće od 2.000m2. Visoko regalno skladište je opremljeno najmodernijim strojevima koji vode i održavaju educirani djelatnici o čijoj sigurnosti se vodila posebna briga, dok Logistika vodi brigu da proizvod u roku od 24 sata bude isporučen do korisnika.

Tu nismo stali

Osim gore navedenog, uspješno zastupamo naše partnere održavajući brojne kontakte s ključnim stručnjacima za određena područja, organizirajući sastanke, simpozije, sudjelujući na kongresima, podržavajući različita znanstvena i medicinska udruženja, kao i razne udruge bolesnika s kojima uspješno surađujemo već dugi niz godina.

Jaki smo jer

Tvrtku vodi direktorica gospođa Đurđica-Duda Kelečić.

Agmarov promet u 2015. godini bio je približno 22.350.000,00 €, dok smo u 2016. godini poslovali s prometom od 20.058.000,00 €. U 2017. godini ostvarili smo promet od 19.440.000,00 €.

Agmar sačinjava tim mladih i iskusnih ljudi, educiranih i uvijek željnih znanja, i onih koji su tek počeli graditi svoje karijere.

Nudimo dobro poznavanje hrvatskog tržišta, dobro razvijenu distribucijsku službu i brojne razvijene odnose s klijentima iz najvažnijih medicinskih institucija (zdravstvene ustanove, rehabilitacijski centri, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi).

Godine 2006., AGMAR d.o.o. je obilježio 15. godina uspješnog poslovanja, a 3 dobivena certifikata od strane certifikacijske tvrtke Det Norske Veritas (DNV) dokazuje da smo sposobni ispuniti zahtjeve sve zahtjevnijeg tržišta:

  • 07.04.2006. godine certificirani smo za sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2000
  • 27.03.2008. godine certificirani smo za upravljanje sustavom društvene odgovornosti prema normi SA8000
  • 28.04.2008. godine za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004

Imamo mogućnost brzog prilagođavanja promjenama na tržištu, a to nam omogućuje da krajnji korisnik našeg proizvoda ili poslovni partner uvijek bude zadovoljan.
Ako ste to Vi, nadamo se da smo stekli Vaše povjerenje.

Agmar d.o.o., Zagreb

Fotogalerija

agmar-iz-zraka1 detalj03a detalj05 detalj06a detalj07b img18044finrez img18055finrez kam5505 zgrada