Simpozij s međunarodnim sudjelovanjem “Mediteranski koncept parenteralne prehrane”

fotka-26-8232Poštovana/i,

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je uspješna suradnja članova Hrvatskog društva za parenteralnu i enteralnu prehranu, Hrvatskog liječničkog zbora, te Agmara i Baxtera zaslužna što se organizira:

Simpozij s međunarodnim sudjelovanjem «Mediteranski koncept parenteralne prehrane»

Sastanak ove vrste organizira se po prvi put u našoj sredini. Izborom tema pokušali smo obuhvatiti ključne probleme suvremenog koncepta parenteralne prehrane, a naglaskom na razvoj i aplikaciju sustava za parenteralnu prehranu po načelu „all-in-one“ te razvoju i primjeni novih vrsta masnih emulzija.

Na simpozij pozivamo u prvom redu kliničare koji su češće u prilici susresti se s bolesnicima u kojih postoji potreba za primjenom parcijalne ili potpune parenteralne prehrane.
Ovaj sastanak organiziramo u Agmarovim novim prostorima, u sklopu kojih se nalazi novo moderno skladište lijekova i medicinske opreme, a koje je izgrađeno i opremljeno u skladu sa suvremenim propisima i preporukama za takve objekte. Ukoliko budete zainteresirani moći ćete razgledati skladište.
Veselimo se i neformalnom druženju za vrijeme domjenka koji će uslijediti po završetku sastanka.

Na kraju, sastanak shvaćamo i pripremamo s krajnom ozbiljnošću, svjesni reputacije suorganizatora, kako Hrvatskog društva za parenteralnu i enteralnu prehranu, Hrvatskog liječničkog zbora, tako i Agmara i Baxtera kao vodećih dobavljača lijekova, parenteralnih otopina, opreme za transfuziologiju i opreme i materijala za peritonejsku dijalizu za hrvatsko tržište.

Stoga će nam biti zadovoljstvo ukoliko naš trud kao organizatora nagradite svojim odazivom.

Simpozij će biti vrednovan prema pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite u Agmar d.o.o., gospođici Ivi Palijan, s kojom ćete moći dogovoriti detalje oko Vašeg dolaska i boravka u Zagrebu.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor:
Željko Krznarić, KBC Zagreb
Tihomir Bzdilik, Agmar d.o.o.
Iva Palijan, Agmar d.o.o.