2. Hrvatski simpozij “Mediteranski koncept parenteralne prehrane”

Poštovana/i,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da se u suradnji Hrvatskog društva za parenteralnu i enteralnu prehranu, Hrvatskog liječničkog zbora, tvrtki Agmar i Baxter organizira:

Drugi hrvatski simpozij  “Mediteranski koncept parenteralne prehrane”
u petak, 14. ožujka 2007. godine s početkom u 12:00 sati

Od prvog simpozija ovog naziva prošle su dvije godine. U tom razdoblju primjena pripravaka za potpunu parenteralnu prehranu postala je uobičajena na brojnim odjelima i klinikama diljem naše zemlje.
Na simpozij pozivamo stručnjake koji se susreću sa sve učestalijim problemom malnutricije i koji prepoznaju nužnost primjene djelomične ili potpune parenteralne prehrane u svojih bolesnika. Vjerujemo kako smo izborom tema koje će biti predstavljene na simpoziju obuhvatili indikacije i upite koji se pojavljuju u svakodnevnom radu.
Na Vaše upite pokušat ćemo odgovoriti tijekom rsprave, koja će se nastaviti i u neformalnom druženju na domjenku po završetku sastanka.
Sastanak organiziramo u prostorima tvrtke Agmar, zastupnika i distributera tvrtke Baxter za Republiku Hrvatsku. Bit će nam zadovoljstvo upoznati Vas sa modernim pristupom pohranjivanju i skrbi o parenteralnim otopinama u prostorima tvrtke.
Simpozij pripremamo s krajnjom ozbiljnošću, svjesni reputacije suorganizatora Hrvatskog društva za parenteralnu i enteralnu prehranu, Hrvatskog liječničkog zbora te tvrtki Agmar i Baxter. Stoga će nam biti zadovoljstvo ukoliko naš trud kao organizatora nagradite svojom nazočnošću.
Simpozij će biti vrednovan prema pravilniku Hrvatske liječničke komore.
Za sve dodatne informacije molimo obratite se u Agmar d.o.o., gospođi Ivi Perica, s kojom možete dogovoriti detalje oko Vašeg dolaska.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor:
Goran Kelečić, Agmar d.o.o.
Tihomir Bzdilik, Agmar d.o.o.
Iva Perica, Agmar d.o.o.

Željko Krznarić, Hrvatsko društvo za parenteralnu i
enteralnu prehranu, Hrvatskog liječničkog zbora