“Viaflo – jednostavnost i sigurnost primjene”

fotka-2-5859

Poštovana/i,

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je s datumom 04.05.2005. godine donešena odluka o stavljanju na Listu HZZO novog proizvoda proizvođača Baxter S.A., a distributera Agmar d.o.o.

Radi se o slijedećim proizvodima:

1. Glukoza 5% Viaflo … 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml
2. Natrij-klorid 0,9% Viaflo … 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml
3. Ringerova otopina Viaflo … 500 ml, 1000 ml
4. Voda za injekcije Viaflo … 250 ml, 500 ml

Svi su proizvodi pakirani u u plastičnim vrećicama s poliolefinskom osnovom. Unutrašnji sloj je od polietilena koji je po svojim kemijskim svojstvima usporediv sa staklom. Obzirom da su se stekli formalni preduvjeti potrebni za opskrbu tržišta RH (registracija i uvrštavanje na Listu lijekova HZZO), slobodni smo Vas kao cijenjenog korisnika naših proizvoda pozvati na kratku prezentaciju naše najnovije ponude. Namjera nam je prije prve isporuke u Vašu bolnicu upoznati Vas s proizvodom, te Vam omogućiti da i sami budete u prilici praktično upotrijebiti naše parenteralne otopine za vrijeme kratkog «workshopa». Obzirom da će na prezentaciji biti nazočne Baxterove i Agmarove najodgovornije osobe za to područje, bit ćete u mogućnosti iz prve ruke dobiti i odgovore na sva eventualna pitanja.

Osim gore navedenih proizvoda, prezentirat će se i dio ponude iv. sistema za višestruko istovremeno apliciranje parenteralnih otopina, kao i zatvoreni sistemi za pripravu i primjenu citostatika, kompatibilni s Viaflo vrećicama.
Ovaj sastanak organiziramo u našim novim prostorima, u sklopu kojih se nalazi novo moderno skladište lijekova i medicinske opreme, a koje je izgrađeno i opremljeno u skladu s najmodernijim propisima i preporukama za takve objekte.
Bit će nam zadovoljstvo pokazati Vam i taj segment našeg poslovanja.
Veselimo se i neformalnom druženju za vrijeme domjenka koji će uslijediti po završetku sastanka.

Na kraju, ovaj sastanak shvaćamo i pripremamo s krajnom ozbiljnošću, svjesni naše reputacije kao vodećeg dobavljača derivata ljudske plazme, opreme za transfuziologiju i opreme i materijala za peritonejsku dijalizu za hrvatsko tržište. Stoga će nam biti zadovoljstvo primiti Vas u našim novim prostorima i omogućiti, nadamo se, zanimljiv i koristan sadržaj!
S poštovanjem,

Đurđica Kelečić, direktor
AGMAR, d.o.o.
agmar@agmar-zg.hr