Baxter i Agmar – zajedno jači

Kao što vam je poznato, tvrtka Agmar d.o.o. već dugi niz godina distribuira proizvode tvrtke Baxter AG u Republici Hrvatskoj te obučava i educira bolničke profesionalce radi unapređenja visokog stupnja zdravstvene zaštite.

Zato koristimo ovu priliku da vas sa zadovoljstvom obavijestimo da su 22. srpnja 2019. godine tvrtke Agmar d.o.o. i Baxter International Inc. sklopile novi sporazum o suradnji putem kojeg će tvrtka Baxter AG sa svojim proizvodima imati izravniji pristup hrvatskom tržištu.

Sjedište tvrtke Baxter d.o.o. ostaje u tvrtki Agmar d.o.o., poslovni tim ostaje u potpunosti isti, uz promjenu poslodavca, i od danas će oni službeno predstavljati tvrtku Baxter d.o.o.

Svi poslovni procesi, kao i kontakti vezani uz servis, naručivanje, prodaju, isporuku, dostavu te farmakovigilanciju i regulativu ostaju nepromijenjeni.

U ime tvrtke Baxter d.o.o. operativne poslove preuzet će gospođa Marija Kadović, direktorica komercijalnih poslova.

Želimo vam zahvaliti na dosadašnjoj uspješnoj poslovnoj suradnji te vam i dalje stojimo na raspolaganju radi unapređenja kvalitete i dostupnosti visokog stupnja zdravstvene zaštite svih bolesnika.