4. hrvatski simpozij “Mediteranski koncept parenteralne prehrane”

print

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da se u suradnji Hrvatskog društva za kliničku prehranu Hrvatskog liječničkog zbora te tvrtki Agmar i Baxter organizira 4. hrvatski simpozij “Mediteranski koncept parenteralne prehrane” s međunarodnim sudjelovanjem.

Simpozij će se održati 24.04.2015. godine u Zagrebu, u edukacijskom centru tvrtke Agmar d.o.o., Jakuševečka 4b, s početkom u 13:00 sati.

Na simpozij pozivamo sve koji se u svom radu susrecu sa problemom malnutricije i koji prepoznaju nužnost primjene djelomicne ili potpune parenteralne prehrane kod svojih bolesnika.

Predavaci ce biti uvaženi klinicari iz hrvatskih i europskih klinika s podrucja gastroenterologije i intenzivne medicine.

Simpozij organiziramo s krajnjom ozbiljnošcu, svjesni reputacije suorganizatora Hrvatskog društva za kliničku prehranu, Hrvatskog liječničkog zbora, tvrtki Agmar i Baxter te će nam stoga biti zadovoljstvo ukoliko naš trud kao organizatora nagradite svojom nazočnošću.

Molimo vas da svoj dolazak najavite slanjem email-a sa imenom i prezimenom, te nazivom ustanove iz koje dolazite ili popunjavanjem prijavnice (PDF / WORD). Popunjenu prijavnicu možete poslati na fax broj: 01/ 6610 300 ili na e-mail: agmar@agmar.org. Prijaviti se možete i putem web prijavnice koja se nalazi na sljedećem linku:.

 

Online prijava >

 

Simpozij će biti bodovan prema pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Za sve dodatne informacije u vezi dolaska i prisustvovanja na simpoziju molimo obratite se u Agmar d.o.o., na brojeve telefona 01/ 6610 322 ili 091/ 6119 210.

S poštovanjem,
Agmar Team